21 apr 2020

Spindelsanering

Av Per Krantz | 2020-04-21 13:26

Hej!

Styrelsen har på anmodan av medlemmarna varit i kontakt med Anticimex för en behandling mot spindlar. Efter många turer fram och tillbaka har vi äntligen fått datum för insatsen och kan nu gå vidare med detta.

Behandlingen innebär att Anticimex kommer att pensla och spraya gift vid fönster, dörrar och eventuella inglasningar för att förhindra att spindlarna tar sig in i själva lägenheten. Då spindlar inte klassas som skadedjur samt då större ingrepp riskerar att sprida gift till vattendrag kommer inte Anticimex att göra något för att förhindra att spindlar är utanför lägenheterna.

Anticimex planerar att genomföra insatsen fredag 2020-05-15 och fredag 2020-05-22 och de som vill ha insatsen får antingen vara hemma och släppa in dem, lämna nyckel åt en vän som kan släppa in dem eller fylla i bifogad fullmakt som ger Anticimex tillåtelse att gå in med huvudnyckel. Efter att Anticimex genomfört insatsen skall lägenheten vara tom i tre timmar så att giftet får tid att torka, efter detta är det säkert att vistas i er lägenhet.

Insatsen kommer kosta mellan 2000 och 2500kr beroende på lägenhetens storlek och detta kommer faktureras till varje medlem som önskar insatsen. Anticimex behöver därför uppgifter för att kunna fakturera.

De av er som fortsatt önskar insatsen eller som tidigare tackat nej men nu önskar insatsen kan anmäla er genom att skriva ett mail med nedanstående uppgifter till styrelsen@trummensstrand.se

Personnummer:
Namn:
Adress (fullständig):
Telefonnummer:

Vi behöver era anmälningar samt eventuella fullmakter senast fredag 2020-05-08.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen BRF Trummens strand.